GYMNASIE OG EFTERSKOLE

GYMNASIER

Dansk Volleyball Forbund har for nylig sat et stort gymnasieprojekt i søen. Vi arbejder målrettet mod, at også gymnasieeleverne skal opleve glæden ved at spille Teenvolley.
I DVBF har vi erfaret, at gymnasieelever ofte oplever mange nederlag, når de forsøger sig med det "almindelige" volleyball-spil. Teenvolley rummer netop muligheden for, at alle elever kan få succesoplevelser. Derudover er Teenvolley oplagt til at differentiere undervisningen, så alle elever også bliver udfordret på netop deres niveau.

Vi har på baggrund af disse tanker søgt sparring hos en gruppe på 10 gymnasielærere til at udvikle nogle relevante gymnasietilbud. Med udgangspunkt i denne undersøgelse har vi derfor udarbejdet tre forskellige tilbud til gymnasiet. For at læse mere om disse tilbud KLIK HER >>

EFTERSKOLER

Et efterskoleophold er for mange første gang de rigtigt oplever at arbejde med volleyball og oplever glæden ved spillet. Dette vil vi i DVBF gerne understøtte og vil derfor i 2015 søsætte nye tiltag som bl.a. skal øge fokuset på volleyball på efterskolerne samt på rekrutteringen af hjemvendte efterskoleelever til klubberne.

I er meget velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Karsten Vium Strandridder på kvs@volleyball.dk eller udviklingskonsulent Christina Attrup Juhl på chr@volleyball.dk hvis I vil drøfte muligheden for et samarbejde eller hvad DVBF kan tilbyde Jer.